Επεμβάσεις

ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ

Οι επεμβάσεις που γίνονται για τη βελτίωση της μορφής του μαστού και έχουν στόχο το άριστο αισθητικό αποτέλεσμα. Ο σύγχρονος χειρουργός μαστού είναι εξειδικευμένος σε πλήθος χειρουργικών τεχνικών, και μπορεί να εφαρμόζει μια σειρά αισθητικών επεμβάσεων που στόχο έχουν τη βελτίωση της εικόνας του μαστού.

ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΕΣ

Η χειρουργική αντιμετώπιση κακοήθων παθήσεων του μαστού στόχο έχει την ογκολογική ασφάλεια σε συνδυασμό με το άριστο αισθητικό αποτέλεσμα. Ο σύγχρονος χειρουργός μαστού είναι εξειδικευμένος σε πλήθος χειρουργικών τεχνικών, τις οποίες εφαρμόζει κατάλληλα και εξατομικευμένα σε κάθε ασθενή, μετά από συζήτηση στο Ογκολογικό Συμβούλιο.

ΚΑΛΟΗΘΕΙΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ

Πολλές γυναίκες διαγιγνώσκονται με καλοήθεις ή “μάλλον καλοήθεις” παθήσεις στο μαστό, οι οποίες χρήζουν χειρουργικής αντιμετώπισης, ώστε να υπάρξει οριστική διάγνωση. Οι επεμβάσεις αυτές πραγματοποιούνται σε ημερήσια βάση (one day case) και οι ασθενείς μπορούν να εξέλθουν της κλινικής την ίδια ημέρα.

ΟΓΚΟΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Η ογκοπλαστική χειρουργική μας δίνει τη δυνατότητα να να έχουμε ένα καλό αισθητικό αποτέλεσμα στον μαστό μετά από κάποια επέμβαση. Ο χειρουργός για να εφαρμόσει τις ογκοπλαστικές τεχνικές πρέπει να είναι εξειδικευμένος χειρουργός μαστού. Ειναι σημαντικό να έχει άρτιες γνώσεις σχετικά με τον καρκίνο του μαστού.

ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΤΡΕΣ

Βάση νέων στατιστικών δεδομένων οι άνδρες έχουν αρχίσει να προσέχουν την εμφάνιση τους, σχεδόν όσο και οι γυναίκες. Δείχνουν έτσι ενδιαφέρον για μια ευρεία γκάμα συγκεκριμένων αισθητικών επεμβάσεων, όπως για παράδειγμα διορθώνοντας την ανδρική γυναικομαστία.

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ-ΓΕΝΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

Ο χειρουργός είναι εξειδικευμένος στην αντιμετώπιση κηλών του προσθίου κοιλιακού τοιχώματος αλλά και για αντιμετώπιση μελανωμάτων με άριστο αισθητικό αποτέλεσμα. Επίσης αντιμετωπίζε και επείγοντα περιστατικά, όπως συρραφή τραυμάτων και διάνοιξη αποστημάτων.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this