Επεμβάσεις

Breast Uplift/ Reduction

Επεμβάσεις Μαστού

Διαβάστε για τις επεμβάσεις μαστού

ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΑ

Η χειρουργική αντιμετώπιση καλοήθων και κακοήθων παθήσεων του μαστού στόχο έχει την ογκολογική ασφάλεια σε συνδυασμό με το άριστο αισθητικό αποτέλεσμα. Ο σύγχρονος χειρουργός μαστού είναι εξειδικευμένος σε πλήθος χειρουργικών τεχνικών, τις οποίες εφαρμόζει κατάλληλα και εξατομικευμένα σε κάθε ασθενή, μετά από συζήτηση στο Ογκολογικό Συμβούλιο. Οι επεμβάσεις αυτές περιλαμβάνουν τα εξής: ογκεκτομή, θεραπευτική μαστοπλαστική, μαστεκτομή, μαστεκτομή και άμεση αποκατάσταση, χειρουργική λεμφαδένων μασχάλης, επεμβάσεις συμμετρίας στον άλλο μαστό (μειωτική και ανόρθωση), αποκατάσταση θηλής.

Gastric Banding

Λαπαροσκοπική χειρουργική

Διαβάστε για τις λαπαροσκοπική χειρουργική

ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

Η ελάχιστα επεμβατική χειρουργική (minimally invasive surgery) έχει σαφή πλεονεκτήματα έναντι της παραδοσιακής ανοιχτής χειρουργικής, όπου υπάρχουν οι κατάλληλες ενδείξεις. Ο χρόνος ανάρρωσης για τον ασθενή είναι πολύ μικρότερος. Η αφαίρεση της χοληδόχου κύστης και η αντιμετώπιση της οξείας σκωληκοειδίτιδας γίνονται κατά κανόνα λαπαροσκοπικά. Λαπαροσκοπικά μπορούν να εκτελεστούν επίσης πλήθος επεμβάσεων του πεπτικού (κολεκτομή, γαστρεκτομή), υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Face - Lift

Χειρουργική δέρματος

Διαβάστε για την χειρουργική δέρματος και μελανώματος

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Περιλαμβάνει την αφαίρεση καλοήθων και κακοήθων βλαβών του δέρματος, όπως σπίλους, βασικοκυτταρικό και ακανθοκυτταρικό καρκίνωμα, μελάνωμα. Η αφαίρεση γίνεται είτε για αισθητικούς ή για ογκολογικούς λόγους. Μεγάλη σημασία δίνεται στο άριστο αισθητικό αποτέλεσμα. Για το σκοπό αυτό, όπου κρίνεται απαραίτητο και ιδίως σε μεγάλες βλάβες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ελεύθερο δερματικό μόσχευμα από άλλη περιοχή του σώματος ή τοπικοί κρημνοί για τη σύγκλειση του τραύματος.

Γενική χειρουργική

Διαβάστε για τη γενική χειρουργική

ΓΕΝΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

Ο γενικός χειρουργός είναι εξειδικευμένος στην αντιμετώπιση κηλών του προσθίου κοιλιακού τοιχώματος (βουβωνοκήλη, ομφαλοκήλη, κοιλιοκήλη, μηροκήλη), παθήσεων του παχέος εντέρου και του πρωκτού (καρκίνος, αιμορροϊδες, ραγάδα, κύστη κόκκυγος), αλλά και επειγόντων περιστατικών, όπως συρραφή τραυμάτων και διάνοιξη αποστημάτων.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this